Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Nieuws | Jasper Jongejans en Alfredo Lorenzo winnen goochelkampioenschap

Jasper Jongejans en Alfredo Lorenzo winnen goochelkampioenschap

Jasper Jongejans (close-up) en Alfredo Lorenzo (toneel) zijn de eersteprijswinnaars van het 32ste jeugdkampioenschap goochelen. De twee jonge goochelaars verrasten de jury met originele acts.

Jasper Jongejans mag zich officieel Nederlands jeugdkampioen 2015 in de categorie close-up noemen. Jasper goochelt met speelkaarten op muziek, waarbij koningen en azen op onverklaarbare wijze verschijnen, verdwijnen en in elkaar veranderen. Een magische belevenis. Als climax veranderen alle kaarten in het toetsenbord van een piano, geheel passend bij het muziekthema. Een groot vingervlug talent, die het publiek continu weet te verrassen met het onmogelijke.

Alfredo Lorenzo mag zich officieel Nederlands jeugdkampioen 2015 in de categorie toneel noemen. Lorenzo goochelt dobbelstenen en andere voorwerpen schijnbaar moeiteloos uit de lucht. Op spectaculaire wijze tovert hij kaarten tevoorschijn en weet hij de toeschouwers van begin tot eind op professionele wijze te boeien. De jury: "Gewoon fantastisch, niets meer aan toe te voegen!" Als climax schiet Alfredo speelkaarten tientallen meters de lucht in. Een spectaculaire afsluiting van een act met klasse.

Het juniorenconcours is een goochelwedstrijd die jaarlijks door de Nederlandse Magische Unie (NMU) wordt georganiseerd. De jury bestond dit jaar uit o.a. Michel van Grinsven, Dion van Rijt, Ray Joël en Michel van Zeist.

Uitslag

Close-up

1e prijs: Jasper Jongejans
2e prijs: Floris Fassin
3e prijs: Wessel Kort
Arie Brouwer & Co Voerman-Aanmoedigingsprijs: Sven Manders

Toneel

1e prijs: Alfredo Lorenzo
2e prijs: Magic Kylian & Fabianne
3e prijs: Max Driest
Arie Brouwer & Co Voerman-Aanmoedigingsprijs: Hans Klik & Mymique

Jasper Jongejans en Alfredo Lorenzo
Foto: Marco HaversDit nieuwsbericht is gepubliceerd op maandag 20 april 2015 om 10.40 uur.Reacties

Er zijn geen reacties bij dit nieuwsbericht.

Reageren

Via onderstaand formulier kunt u reageren op dit bericht. Uw e-mailadres wordt niet zichtbaar op deze site. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.

Naam:*
E-mailadres:*
Bericht:*

Beveiligingsvraag:*
Wat is de achternaam van Nederlands bekendste illusionist en tevens synoniem voor uurwerk?


Goochelaar boeken? Goochelaar huren? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand mei.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder