Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Nieuws | Goochelaar Nick Nielsen als Wardo Wonder in nieuw televisieprogramma

Goochelaar Nick Nielsen als Wardo Wonder in nieuw televisieprogramma

Goochelaar Nick Nielsen schittert deze kerstvakantie in zijn eigen tv-programma. Als Wardo Wonder leert hij kinderen goocheltrucs in de Wonder School.

De Brabantse goochelaar ontvangt op zijn goochelschool 26 beginnende goochelaars uit Nederland en België. De jonge magiërs laten Nielsen hun beste goocheltrucs zien en behalen na een proeve van bekwaamheid het zogeheten Wonder Diploma.

Ook de jonge televisiekijkers leren goochelen. Trucs met alledaagse voorwerpen worden in het Telekids-programma stap-voor-stap uitgelegd.

Kids Wonderland in Molenschot (Gilze en Rijen) vormt het decor voor het RTL-programma. Het speelparadijs wordt gerund door Jaap van den Berg, de oom van Nick Nielsen.

Het tv-programma van de in het geel en paars geklede goochelleraar is deze kerstvakantie dagelijks te zien om 8.55 uur en 16.10 uur op RTL 8.

Opgeven voor het tweede seizoen kan via wardo@wonder-school.nl.

Magische kerst

Het is een magische kerst voor Nick Nielsen. Naast zijn tv-succes heeft de blonde goochelaar ook privégeluk; op kerstavond vroeg hij zijn vriendin Joyce van den Noort ten huwelijk.

Over Nick Nielsen

Nick Nielsen, artiestennaam van Niels Houtepen, is geen onbekende in de goochelwereld. In 2002 won hij het Nederlands jeugdkampioenschap goochelen en twee jaar later viel hij wederom in de prijzen. Samen met oud-wereldkampioen goochelen Ger Copper deed Nielsen in 2010 mee aan De nieuwe Uri Geller. Onlangs maakte de in Tilburg geboren goochelaar en presentator zijn acteerdebuut in Sinterklaas & Diego: Het geheim van de ring.

Nick Nielsen
Goochelaar Nick Nielsen in actie tijdens de opnames. Foto: Richard DreijerDit nieuwsbericht is gepubliceerd op donderdag 1 januari 2015 om 13.40 uur.Reacties

Er zijn geen reacties bij dit nieuwsbericht.

Reageren

Via onderstaand formulier kunt u reageren op dit bericht. Uw e-mailadres wordt niet zichtbaar op deze site. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.

Naam:*
E-mailadres:*
Bericht:*

Beveiligingsvraag:*
Wat is de achternaam van Nederlands bekendste illusionist en tevens synoniem voor uurwerk?


Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand juni.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder