Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Veelbelovende Kerstmarkt - Vrij concours en galashow

Veelbelovende Kerstmarkt - Vrij concours en galashow

In aanvulling op het bericht in het vorige nummer van Informagie heeft de Goochel- en Ontspanningsvereniging Amsterdam (GOA) het programma bekend gemaakt voor de Magische Kerstmarkt op 15 december a.s. in Amstelveen.

De dag begint om 10.30 uur met een echte 'magische markt' en een openingsshow. Voorts komt er een demonstratieshow van minstens acht dealers. Bovendien ontbreekt op deze dag een concours niet. Dit is anders van opzet dan gebruikelijk. Want:
- Voor dit concours hoeft men zich niet van tevoren in te schrijven.
- Elk goochelnummer mag worden vertoond.
- Men mag zelf zijn werkplek uitzoeken.
- Het nummer mag eventueel diverse keren worden vertoond.
- De nummers worden beoordeeld door een geheime jury.

De GOA hoopt dat veel goochelaars hun beste trucs zullen laten zien, om zodoende mee te dingen naar 'de prijs' van dit wandelgangenconcours.

Als sluitstuk van de dag wordt een grote galashow gebracht. Daarvoor gaan - ook voor niet-goochelaars - de deuren open om 15.30 uur. Tot de optredenden behoren Richard Ross, Paul Philippart, Royce, Eric & André en het showballet van Irene Welter. Aan de dag zal ook door jongeren worden meegewerkt, waaronder Frédéric, Mieke, Winfried en Angélique. De algehele presentatie berust bij Berry Merlin.

Muziek, een hapje en een drankje zullen niet ontbreken. De GOA rekent op véél bezoekers. Het kan daarom verstandig zijn om van tevoren reeds kaarten te reserveren.

De entreeprijs voor de hele dag, incl. galashow bedraagt f 25,- (jeugd t/m 12 jaar f 10,-). Vooraf kunnen kaarten worden gereserveerd door overmaking van het verschuldigde bedrag t.n.v. de Stichting Merlin in Amsterdam, onder vermelding van "Kerstmarkt".

Het adres waar de Magische Kerstmarkt wordt gehouden is Scholengemeenschap Nieuwer-Amstel, Startbaan 12, Amstelveen (voldoende parkeerruimte aanwezig).

Voor eventuele nadere informatie kan men terecht bij:
Jan Wilhelmus
Berry Merlin
Hans Cortini


Dit artikel is gepubliceerd op woensdag 13 april 2016 om 11.34 uur en komt uit de Informagie (jaargang 3, nummer 2, november/december 1991), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand juni.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder