Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Van de voorzitter (5/5)

Van de voorzitter (5/5)

Op 26 maart was de wisseling van de wacht: Tonny van Dommelen beëindigde zijn voorzitterschap van de N.M.U. en heeft mij de bestuurshamer doorgegeven, nadat dit door het Algemeen Bestuur via een stemming bepaald werd. Ik wil dan ook vanaf deze plaats de leden van de N.M.U. dank zeggen voor het ruime vertrouwen dat zij in mij stelden. Dit vormt een basis van waaruit ik mij volledig kan inzetten voor de N.M.U.

Voorts past hier een woord van dank (en wel meer dan één) aan Tonny, die tien jaar lang in het Dagelijks Bestuur met hart en ziel gewerkt heeft voor de N.M.U., waarvan de laatste vier jaar als voorzitter.

Maar er is nog iemand aan wie heel goochelend Nederland dank verschuldigd is, elke keer als deze Informagie uitkomt, namelijk aan Hubrecht Duijker, de redacteur van dit voortreffelijke blad. Er gaat veel werk en dus veel tijd zitten in het uitgeven van ons vakblad, een tijdschrift dat van zo'n goede kwaliteit is, dat niemand het meer zou willen missen. Wanneer u deze regels kunt onderschrijven, dan zou ik u willen verzoeken uw instemming te betuigen door ook eens wat kopij naar de redactie te sturen. Dit blad is er vóór u, maar ook dóór u... Doen!

Wanneer deze editie bij u in de bus valt, is er nog maar een paar weken te gaan voordat het Nationaal Congres voor de Goochelkunst 1994 in Rotterdam zal plaats vinden. Een congres, waaraan door Goochelclub Rotterdam hard gewerkt is om er één groot feest van te maken, met naast o.a. het concours, de lezingen en het gala ook veel nieuwe onderwerpen. Elders in dit blad kunt u daar uitvoerig over lezen.

Wat?! Hebt u zich nog niet opgegeven?! Wel, ook hier geldt: beter laat dan nooit.

Ted Winkel
voorzitter Nederlandse Magische Unie


Dit artikel is gepubliceerd op maandag 29 juni 2015 om 14.11 uur en komt uit de Informagie (jaargang 5, nummer 5, mei/juni 1994), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand juni.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder