Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Van de president (7/6)

Van de president (7/6)

Het zou mij verbazen als het de congresganger van ons laatste congres anders zou zijn vergaan dan mij. Ik denk dat alle aanwezigen een erg plezierig gevoel hebben overgehouden aan een congres, dat uitermate verzorgd was. Je zou, in positieve zin, van een ouderwets congres kunnen spreken. Bravo Magische Ring Friesland! Op andere pagina's zult u er uitgebreid over lezen. Het DB was de afgelopen maanden wel vaker in Leeuwarden: zowel bij de voorbereidingsgesprekken, als ook bij de opening van de tentoonstelling in het Friese museum van oude affiches van goochelaars, uiteraard samengesteld door Ritsko senior. Veel werk heeft het DB gehad aan de studiedag, 14 april, die dit jaar "toneeltechnieken" als onderwerp had. Het aantal bezoekers viel hard tegen. Komt dat omdat er teveel aanbod is langzamerhand van goochelevenementen of boeit het onderwerp niet? De aanwezigen toonden zich in ieder geval wél geboeid. Vooral de ronde-tafeldiscussies werden zo intensief beleefd, dat men graag had willen doorgaan. Het DB gaat zich beraden hoe het verder moet met de studiedagen. Eind maart werd het DB uitgenodigd voor het achtste lustrum van Goochelclub Rotterdam. Het feest dat gehouden werd, was de club ten voeten uit: sprankelend, verzorgd en allergezelligst. Nogmaals dank, Club Rotterdam, dat wij hieraan mochten deelnemen. Verder waren vertegenwoordigers van het DB enige malen aanwezig bij de oefendagen van de kernploeg, die in zelfstandige vorm doorgaat zich voor te bereiden op het grote gebeuren, volgend jaar, in Dresden. Want U weet toch, dat het FISM-congres volgend jaar plaatsvindt in Dresden van 7 - 12 juli?

De inschrijfformulieren zijn inmiddels in circulatie gebracht. De organisatie zal binnenkort alle NMU-verenigingen een aantal toezenden. Dus als u plannen heeft om naar het wereldcongres te gaan, informeer dan bij uw vertegenwoordiger.


Dit artikel is gepubliceerd op dinsdag 1 april 2014 om 12.13 uur en komt uit de Informagie (jaargang 7, nummer 6, juli/augustus 1996), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand juni.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder