Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Nieuws over Rotterdam '94

Nieuws over Rotterdam '94

Na de prijsuitreiking aan de concoursdeelnemers in Zwolle en een sluitingsshow mocht Goochelclub Rotterdam zich presenteren als organisator van het Nationaal Congres voor de Goochelkunst 1994. Voor het nog overgebleven publiek trok Tonny van Dommelen als voorzitter van de N.M.U. uit de hoge hoed een halve kaart. De wederhelft van deze kaart was in het bezit van Dick Koornwinder, die daarmee een gratis deelnamebewijs voor twee personen kreeg inclusief de verblijfkosten in het luxe Zuiderparkhotel. Daarna volgde een korte diashow met aan het slot een briljant toneelvuurwerk. Bijzonder prettig resultaat: de eerste aanmeldingen kwamen al na een paar dagen binnen!

Ook op dit congres staan bijzondere evenementen op het programma, zoals:
- Black and White Magic Night, een magisch nachtfeest met vele verrassingen;
- een informatiemarkt met binnen- en buitenlandse goochelexposanten, maar ook handelaren die nuttige informatie verschaffen omtrent kleding, drukwerk, computers, vormgeving en nog veel meer;
- een lezing met 30 ideeën in 30 minuten;
- ronde-tafel discussies met sessies van 15 minuten door 15 personen over 15 verschillende goochelonderwerpen met deskundige gesprekleiders;
- voor de deelnemers aan het concours goochelen voor kinderen zorgen wij voor ongeveer 300 kinderen in de zaal! Dus geen 25, die verscholen zitten tussen de volwassenen. Laat dit een uitdaging zijn voor de vele 'kindergoochelaars' die ons land telt. Niet twee oude bekenden maar een hele reeks op het toneel, zodat er nog meer variatie komt. Ook nu wordt weer aan een kinderjury gedacht;
- een galashow met veel internationale topattracties; voor wereldgoochelstad hebben wij o.a. een contract afgesloten met een wereldnummer door de originele en veel geïmiteerde Pendragons.

Tijdens de N.M.U.-vergaderingen en in Informagie is reeds vaker gewezen op het belang van tijdig inschrijven. Als bekend is hoeveel deelnemers er zijn of met andere woorden: hoeveel geld er in de knip zit, kunnen definitief attracties geregeld worden. Topnummers vragen topprijzen, maar zij zijn vaak al langer dan een jaar voorzien van boekingen. Het is dus in uw eigen belang om zo snel mogelijk in te schrijven. Wij hebben buiten de Pendragons nog een aantal contracten afgesloten, maar er kan nog meer bij. Omdat wij het op prijs stellen als u snel reageert, hebben wij voor de eerste vijftig boekingen een aardig cadeau beschikbaar.

Sponsors

Een goochelcongres van deze omvang is uiterst kostbaar. Het is tegenwoordig gebruikelijk grote manifestaties te laten sponsoren. Voor dit doel hebben wij een professionele sponsor-brochure met vijf sponsorarrangementen gemaakt, in bijdrage variërend van f 1000,- tot f 5000,-

Houdini-arrangement (f 1000,-)

4 kaarten voor de openingsstunt
6 toegangskaarten voor de kindershow
1/8 pagina advertentie in het congresboek
reclame in het theater in overleg
4 VIP-kaarten voor de gala-show

Merlijn-arrangement (f 2000,-)

4 kaarten voor de openingsstunt
10 toegangskaarten voor de kindershow
1/4 pagina advertentie in het congresboek
reclame in het theater in overleg
6 VIP-kaarten voor de gala-show

Tommy Cooper-arrangement (f 3000,-)

4 kaarten voor de openingsstunt
14 toegangskaarten voor de kindershow
1/2 pagina advertentie in het congresboek
reclame in het theater in overleg
8 VIP-kaarten voor de gala-show
vermelding op het affiche

Eurotover-arrangement (f 4000,-)

6 kaarten voor de openingsstunt
18 toegangskaarten voor de kindershow
3/4 pagina advertentie in het congresboek
reclame in het theater in overleg
10 VIP-kaarten voor de gala-show
vermelding op het affiche

Magic Rotterdam-arrangement (f 5000,-)

8 kaarten voor de openingsstunt
22 toegangskaarten voor de kindershow
1 pagina advertentie in het congresboek
reclame in het theater in overleg
12 VIP-kaarten voor de gala-show
vermelding op het affiche

U ziet, wij doen tegenover de lezers van Informagie niet geheimzinnig. Voor alle inlichtingen en boekingen kunt u zich wenden tot het congresbureau.

Meer informatie in de volgende Informagie.


Dit artikel is gepubliceerd op woensdag 29 april 2015 om 09.41 uur en komt uit de Informagie (jaargang 5, nummer 2, november/december 1993), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand juni.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder