Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Hans en Wim bedankt!

Hans en Wim bedankt!

Kort verslag van de voorjaarsvergadering van N.M.U.

Op 23 maart j.l. vond in Utrecht de voorjaarsvergadering plaats van het Algemeen Bestuur (AB) van de N.M.U. Achtereenvolgens worden, na het openingswoord door president Ted Winkel, het verslag van de vergadering van 4 november 1995 ongewijzigd goedgekeurd.

Bestuursverkiezing

Hans Suys (penningmeester) en Wim Bos (secretaris) zijn statutair aftredend en niet herkiesbaar. Ted Winkel bedankt beiden voor hun jarenlange inzet.
Na de daaropvolgende bestuursverkiezing bestaat het Dagelijks Bestuur (DB) uit de volgende leden:

Ted Winkel - president
Martin Hanson - vice president
Henk Kinnegen - secretaris
Sjaak Westerhof - penningmeester
Wim Eertink - lid/jeugdzaken.

Begroting voor 1996

Vastgesteld wordt dat de afdracht door de verenigingen zal worden gehandhaafd op fl. 60.= per aangesloten lid. Of verhoging noodzakelijk is zal worden besproken tijdens de voorjaarsvergadering in 1997. De abonnementsprijs voor de Informagie zal worden verhoogd tot fl. 42.50.

Nationaal congres voor de Goochelkunst 1997

Joop Fenstra van de organiserende vereniging Friesland geeft een overzicht van de huidige stand van zaken. Verdere informatie elders in deze Informagie.

Concoursrichtlijnen

Keer op keer worden deze richtlijnen "bijgeschaafd". Tijdens deze vergadering werd vastgesteld dat jaarlijks de titel Nederlands Kampioen Goochelen zal worden toegekend aan die deelnemer die van de jury het hoogste aantal punten heeft gekregen boven een vastgesteld minimum.
Op termijn zal worden voorgesteld het "Henk Vermeyden" wisselschild en de Grote Ere Prijs af te schaffen.

Kernploeg FISM'97 - Dresden

Gezien recente ontwikkelingen zal met leden van deze ploeg worden besproken op welke wijze verder zal worden gewerkt richting Dresden.

Wim Bos (Ex) secretaris N.M.U.

NB. Het complete verslag van de vergadering is ter inzage bij de AB-afgevaardigden van de bij de N.M.U. aangesloten verenigingen.


Dit artikel is gepubliceerd op woensdag 19 februari 2014 om 08.58 uur en komt uit de Informagie (jaargang 7, nummer 5, mei/juni 1996), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Goochelaar boeken? Goochelaar huren? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand februari.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder