Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | De tovenaar van Haarlem

De tovenaar van Haarlem

Hallo beste mensen, het is weer hoog tijd om de geest van de tovenaar van Haarlem uit zijn toverfles te bevrijden, dus... fffffloep, de kurk is er af en de geest kan er uit om wat van zijn geheimen prijs te geven.

Eerst maar een kijkje nemen in het congresbureau. Dat kan een geest, en het was er rustig. "Wachten jullie op iemand?" Het antwoord was, "ja, op inschrijfformulieren van congresdeelnemers aan 't concours in alle afdelingen. Die hebben we nog veel te weinig". Toen werd de geest driftig en dan moet je oppassen met geesten. Dus kom op congressisten, er is genoeg talent in de Nederlandse goochelverenigingen. Dat zagen we reeds in Leeuwarden, en denk aan het zenuwstelsel van de mensen op het congresbureau!

U kunt met uw concoursnummer alleen maar verdienen en eer behalen wanneer u prijswinnaar wordt. U ontvangt uw inschrijfgeld dan zomaar terug. Een soort van gage van het "werelds"congres in Haarlem van 23 t/m 25 mei 1997. Doen hoor! Inzenden vóór 1 maart 1997. U vindt alle gegevens natuurlijk in de folder. Mocht u deze niet hebben ontvangen of kunt u hem niet meer vinden, dan snel het congresbureau bellen. Het bureau is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Zondag gesloten.

Voordat ook ik ga sluiten en mijn toverfles in duik zag ik videobeelden van Juan Tamariz, Steve Bedwell en Tom Stone. Het zijn kanjers wat u ook kunt worden. Meedoen hè!

De "Tovenaar" uit Haarlem


Dit artikel is gepubliceerd op zaterdag 24 augustus 2013 om 00.53 uur en komt uit de Informagie (jaargang 8, nummer 3, januari/februari 1997), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand juni.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder