Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | De boot gemist?

De boot gemist?

Dat zou jammer zijn en ook niet nodig. Maar u moet dan wel snel inschrijven voor het Nationaal Congres voor de Goochelkunst op 7-8-9 juni 1990.

Dit jaar in Groningen, vanwege het 950-jarig bestaan van de stad. De aloude Martinitoren is zelfs versierd met feeststrikken.

De Groningers verheugen zich op uw komst en maken zich op om u op gepaste wijze te ontvangen!

Dit is het eerste congres na het verschijnen van de beleidsnota van het NMU-bestuur, waarin terecht de nadruk wordt gelegd op kwaliteit. Voor het organiserend comité is dit dan ook het uitgangspunt geweest bij de voorbereidingen en organisatie.

Het Cultuurcentrum de Oosterpoort is een uitstekende accommodatie, met voldoende faciliteiten. Een groot aantal artiesten van internationale faam staat borg voor goede lezingen en een uitstekende Close-up en Galashow. Wij noemen u enkele namen:

Gene Anderson (USA)
Maigret (België)
Mystina (Engeland)
Salvano (Polen)
The Zodiac Brothers (Engeland)
Vladimir Danilin (USSR)
David Harkey (USA)
David Williamson (USA)
Amos Levkovitch (Israël)
Arnoud van Delden (Nederland).

Het niveau van het concours is moeilijk vooraf in te schatten. Wij hopen dat het hoog zal zijn. Bij voorbaat wensen wij de deelnemers, de jury en alle toeschouwers veel genoegen.

Naast de geplande onderdelen zal er zeker voldoende tijd zijn om oude vrienden te ontmoeten en nieuwe te maken, de dealers te bezoeken, te dineren in één van de vele restaurants die Groningen rijk is en het nachtleven van deze studentenstad, die geen sluitingstijden kent, te ontdekken.

Al met al dus redenen genoeg om dit driedaagse goochelfestijn niet te missen!

Indien uw congresbijdrage vóór 15 mei t.n.v. Nationaal Congres voor de Goochelkunst 1990 op het congresrekeningnummer is overgemaakt, kunnen wij uw reservering garanderen. De inschrijving voor concoursdeelname sluit 1 mei 1990.

Wij zien u graag op 7 juni 1990!

Hans Sissing
Jeroen Nollet
Joost Steenbeek
Cees van Noort


Dit artikel is gepubliceerd op donderdag 9 maart 2017 om 15.55 uur en komt uit de Informagie (jaargang 1, nummer 5, mei/juni 1990), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand maart.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder