Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Bericht van de Congresjoker (3/2)

Bericht van de Congresjoker (3/2)

Zo, hier ben ik dan om mij voor te stellen als: Joker van het NMU-congres 1992. U zult mij in de komende maanden dikwijls ontmoeten in uw vakblad, want ik ga uw congres organiseren met hulp van vrienden. Houdt mij dus goed in het oog. Mijn taak is om veel berichten te verzamelen en deze dan aan u mede te delen.

Voor mijn eerste informatie heb ik een bezoek gebracht aan één van de mooiste congresaccomodaties van Nederland. Deze bevindt zich in Noordwijkerhout aan de Langelaan en noemt zich trots De Leeuwenhorst. Daar ontmoette ik direct veel mensen die zich onze voorgaande NMU-congressen en studieweekeinden (negen stuks) konden herinneren en enthousiast reageerden op het verzoek om onderdak voor een organisatie als de NMU.

We werden het dan ook snel eens over de data van ons bezoek en de prijs van een driedaags arrangement. Misschien moet dit een verrassing worden, maar ik vertel het toch, want u bent best nieuwgierig! Het centrum is gereserveerd voor 12, 13 en 14 juni 1992. En de prijs voor drie dagen verblijf in de Leeuwenhorst is f 275.-. Over de prijs van het NMU-congres moet ik nog even met het Dagelijks en Algemeen Bestuur van de NMU gaan praten. Die hoort u dan zo snel mogelijk.

Mensen, mensen, wat is het fijn om als Joker zo met u contact te zoeken en weer geweldige dingen te gaan beleven, daar in een vertrouwde omgeving, Leeuwenhorst genaamd.

Hoewel het even wennen wordt, hoor, want wat is dat centrum mooi geworden sinds ons laatste bezoek.

Uw kamer... geheel gemoderniseerd... 'n nieuwe ontspanningsafdeling... Een superdeluxe zwembad voor zwemmen, stomen, dompelen en bubbelen... Er staan fietsen voor u klaar om de omgeving te verkennen... Er is ook een goede busverbinding met de rest van de wereld... De parkeerplaatsen voor uw auto zijn grotendeels overdekt... Voor de sportievelingen zijn er tennisbanen en squashbanen... Terwijl de bars u waarschijnlijk heel lang zullen "boeien".

In het kort gezegd als Joker zijnde: de Leeuwenhorst is de ideale plaats voor een nationaal congres voor de goochelkunst.

Daarvoor staan reeds geboekt: de raadselachtige Nederlandse grootmeester Aenigma en de wonderster Otto Wesseley. Terwijl de FISM-prijswinnaars Juan Mayoral, Alpha en Jean-Pierre Vallarino benaderd zijn en positief reageerden. Ook mocht ik in het draaiboek kijken voor een apart damesprogramma. En dat is héél apart.

Dit alles is nog maar een begin, dus blijf ik nieuwsgierig wat het organisatiecomité (allemaal NBG-mannen en -vrouwen), u nog meer te bieden heeft. U hoort volgende keer méér van uw

Congresjoker


Dit artikel is gepubliceerd op zaterdag 30 april 2016 om 09.46 uur en komt uit de Informagie (jaargang 3, nummer 2, januari/februari 1992), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand juni.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder