Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelaars | Interviews | Lars, Luc & Angelique

Lars, Luc & Angelique klaar voor komst Sinterklaas

Door Michel van Zeist, november 2012

Op zaterdag 17 november komen Sinterklaas en zijn zwarte pieten aan in Roermond. Twee weken later, op zaterdag 1 december, brengt de goedheiligman een bezoekje aan Den Bosch en zal hij te zien zijn tijdens de spiksplinternieuwe sinterklaasshow van illusionistentrio Lars, Luc & Angelique.

Goochelaars Nederland sprak met Lars van Tuijl van Lars, Luc & Angelique.

Magische ontmoeting op middelbare school

Zes jaar geleden ontmoeten Lars van Tuijl en Luc van Kuppenveld (Luc Elson) elkaar op de middelbare school. Op die school, het ds. Pierson College in Den Bosch, boeken beide heren hun eerste magische successen. "Luc had zich gespecialiseerd in vingervlugheid. Als bekwaam manipulator liet hij voorwerpen verschijnen en verdwijnen, vlak onder je neus. Ik hield me daarentegen met het grotere werk bezig. Het vertonen van illusies - trucs met kisten en kasten - had mijn interesse", verklaart Van Tuijl.

Tijdens een regionaal evenement raken Lars en Luc in gesprek met Angelique van Dinter. Angelique is op dat moment danseres in een dansgroep. "Het klikte meteen. We zagen in Angelique een potentiële assistente", zegt Lars. Enkele repetities volgen en Angelique wordt opgenomen in de goochelgroep.

Hoogtepunten van Lars, Luc & Angelique

In de relatief korte tijd dat Lars, Luc & Angelique als magisch trio actief zijn, slepen zij verschillende prijzen in de wacht. Zo worden ze tijdens het NK goochelen bekroond met een eerste en tweede prijs en ontvangen ze talloze publieksprijzen. Na een onderscheiding van de gemeente 's-Hertogenbosch in 2010 presenteren de illusionisten hun eerste theatershow: New ways of magic.

Naast hun theateroptredens zijn Lars, Luc & Angelique regelmatig op televisie te zien. Bij meerdere edities van Holland's got talent weten de goochelaars het publiek en de jury te overtuigen van hun kwaliteiten.

Begin september van dit jaar zijn Lars, Luc & Angelique te zien in het RTL-programma Beat the best. Ondanks hun vlotte, verbazingwekkende act en zeer enthousiaste reacties bij het publiek gaan ze niet door naar de volgende ronde.

Zie ginds komt de stoomboot

Op zaterdag 1 december zal Sinterklaas warm onthaald worden tijdens de show van Lars, Luc & Angelique. De drie Brabantse illusionisten krijgen daarbij assistentie van Ralf Mackenbach, Kevin Hellenbrand en Nigel Voets. Het magische feest wordt gepresenteerd door Curt Fortin, bekend van Het huis Anubis.

Het is de derde keer dat de jonge magiërs een groots opgezette sinterklaasshow geven. De nieuwe show onderscheidt zich op meerdere punten van voorgaande edities; zo zal het een (nog) groter spektakel zijn en worden de acts vertoond aan de hand van een spannend verhaal. Er is veel magie voor de kinderen, maar ook voor de wat oudere kinderen en de papa's en mama's is de show vermakelijk. "Er is voor elk wat wils", aldus Lars.

Zie onderstaand filmpje voor een impressie van voorgaande sintshows.


Gouden pepernoot

De vorige twee edities van het evenement zijn vol enthousiasme ontvangen. Het magisch feest van Sinterklaas, de productie van Lars, Luc & Angelique, is genomineerd voor de Gouden pepernoot 2012.

Gun je de magische Brabanders deze prijs? Breng dan je stem uit.

Wat te doen als Sinterklaas weer terug naar Spanje gaat

Met het vertrek van Sinterklaas op 6 december krijgen Lars, Luc & Angelique het zeker niet minder druk. Lars en Angelique staan komende kerstvakantie in het Limburgs kerstcircus. Het thema is 'casino' en dat betekent dat er weer hard gewerkt gaat worden aan een aantal nieuwe, originele acts. Luc staat komende kerstdagen met een kindershow in Toverland (Sevenum). Kortom, drukke tijden voor deze ambitieuze artiesten!

Kom naar Het magisch feest van Sinterklaas!

Het magisch feest van Sinterklaas vindt plaats op zaterdag 1 december in Maaspoort Sports en Events in Den Bosch. Kaartjes zijn te bestellen vanaf € 5.

Tot 1 december!

Lars, Luc & Angelique


Zie http://www.all-illusions.com/.

Goochelaar boeken? Goochelaar huren? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand mei.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder