Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Nieuws | Winnaars goochelconcours voor junioren bekend

Winnaars goochelconcours voor junioren bekend

Hans Klik & Mymique (toneel) en Olaf Hage (close-up) zijn de winnaars van het Nederlands goochelkampioenschap voor junioren.

De 30ste editie van het goochelconcours vond plaats in Meppel en trok veel bezoekers. Aan de door de Nederlandse Magische Unie (NMU) georganiseerde wedstrijden namen junioren deel in twee categorieën: close-up en toneel. De presentatie van de dag was in handen van Ronald Moray en Jasper Oberon.

Een deskundige jury, samengesteld door de NMU, heeft tot winnaars uitgeroepen:

Hans Klik & Mymique

Hans Klik (10) en zijn assistente Mymique mogen zich officieel Nederlands jeugdkampioen toneelgoochelen noemen. Zij brengen een wervelende act, waarbij Hans Klik tovert met lichtjes en kaarten tevoorschijn goochelt. Een act met vaart, uitstraling en magisch topentertainment. Met hun goede samenspel pakken ze zowel de jury als het goochelaarspubliek in. Hans Klok zou tevreden zijn geweest.

Olaf Hage

Olaf Hage (13) mag zich Nederlands jeugdkampioen noemen in de categorie close-up. Hij vertoont magie in het klein op een grootse manier. Hij brengt de zaal vol goochelaars in de ban met zijn creatieve, magische verhaal, waarin een droomthema verweven is. Zo maakt hij een gesigneerde en verscheurde kaart weer heel en tovert hij met een pincet de plaatjes van verschillende kaarten weg. Ook zijn charisma wordt door de jury én het publiek gewaardeerd.

Uitslagen

In de categorie toneel zijn de winnaars:
1. Hans Klik & Mymique
2. Carolin Seiler (Duitsland)
3. Guyllaume Wibowo

De aanmoedigingsprijs (toneel) is gewonnen door het Magic Duo.

In de categorie close-up zijn de winnaars:
1. Olaf Hage
2. Michael van Stralen
3. Ralph Tesselhof

De aanmoedigingsprijs (close-up) is gewonnen door Ralph Tesselhof.Dit nieuwsbericht is gepubliceerd op maandag 8 april 2013 om 11.26 uur.Reacties

Er zijn geen reacties bij dit nieuwsbericht.

Reageren

Via onderstaand formulier kunt u reageren op dit bericht. Uw e-mailadres wordt niet zichtbaar op deze site. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.

Naam:*
E-mailadres:*
Bericht:*

Beveiligingsvraag:*
Wat is de achternaam van Nederlands bekendste illusionist en tevens synoniem voor uurwerk?


Gratis advies bij het zoeken naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand april.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder