Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Nieuws | Hans Kazàns '4D Magic' in première in Almelo

Hans Kazàns '4D Magic' in première in Almelo

De nieuwe theatershow van Hans Kazàn (59) is donderdagavond in Almelo in première gegaan. 4D Magic, zoals de show heet, heeft nogal wat stof doen opwaaien in de Twentse stad; zijn de paranormale experimenten van Nederlands bekendste goochelaar echt, of is het allemaal een illusie?

De première, die plaatsvindt in Hof 88 in Almelo, trekt veel bekijks. Jong en oud weten de weg naar het theater te vinden en worden zodoende een avond lang op magische wijze geëntertaind door de man die alles kan; Hans Kazàn. Dat de kunsten van de goochelaar nog steeds in trek zijn, blijkt wel uit het spontane applaus en de enthousiaste reacties van het Almelose publiek.

De goochelaar en de gek

In 4D Magic krijgt Hans Kazàn hulp van zijn jongste zoon Steven (27). Kazàn junior, die zich ook heeft gestort op een carrière in de showbizz, zorgt voor komische intermezzo's. In de show speelt hij een enigszins autistische goochelaar in spé. Zijn bijdragen zijn onderhoudend en ook het samenspel met vader Kazàn valt erg in de smaak.

Repertoire

Naast Hans' vertrouwde goocheltrucs bestaat het programma voor een overgroot deel uit nieuwe acts. De nadruk ligt op paranormale zaken als telekinese en telepathie. Zo laat Kazàn lepels buigen en leest hij de gedachten van toeschouwers.

De vierde dimensie

Maar wat is dan die vierde dimensie? Hans legt uit: "De vierde dimensie is de dimensie waarvan mensen zeggen dat er meer is tussen hemel en aarde dan je normaal gesproken beseft."

Wat wellicht vanuit een andere invalshoek als een nieuwe dimensie aan een avondje magisch entertainment beschouwd kan worden, is Hans' lezing in de foyer, na afloop van de show. Onder het genot van een drankje deelt Hans enkele persoonlijke ervaringen en vertelt hij over zijn kijk op paranormaliteit. Aan geïnteresseerden geeft hij enkele geheimen prijs.

Kazàn in de media

Na de première is de goochelaar doorgereden naar de televisiestudio van Wakker Nederland (WNL) in Amsterdam, waar hij vanochtend vertelde over zijn nieuwe show.

Het interview is terug te kijken via http://www.omroepwnl.nl/video/detail/vandaag-de-vrijdag-11-januari_110113.

Twitter

Via Twitter laat Hans Kazàn dagelijks van zich horen. Afgelopen weekend zette hij de puntjes op de i voor zijn nieuwe show:

Prachtige zonnige dag vandaag! Nu repeteren voor 4D en straks genieten! Dinsdag weer naar Nederland en donderdag de eerste show in Almelo.

En ook de reis van Spanje naar Nederland konden de ruim 600 volgers volgen:

Koffer pakken. Niets vergeten. Straks vliegtuig in van Malaga naar Amsterdam. Donderdag start theatertour 4D MAGIC. Heb er zin in!

Wie Kazàn senior en junior in de offline wereld wil zien, kan terecht in de Nederlandse theaters. 4D Magic speelt tot eind maart.

Bekijk het tourneeschema.

Hans KazànDit nieuwsbericht is gepubliceerd op vrijdag 11 januari 2013 om 14.06 uur.Reacties

Er zijn geen reacties bij dit nieuwsbericht.

Reageren

Via onderstaand formulier kunt u reageren op dit bericht. Uw e-mailadres wordt niet zichtbaar op deze site. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.

Naam:*
E-mailadres:*
Bericht:*

Beveiligingsvraag:*
Wat is de achternaam van Nederlands bekendste illusionist en tevens synoniem voor uurwerk?


Gratis advies bij het zoeken naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand april.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder