Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | We leren ook veel van elkaar

We leren ook veel van elkaar

Beste Informagielezers,

Mijn naam is Raymond de Jonge en ik kom uit Ter-Apelkanaal. Zoals jullie misschien al wel gelezen hebben in de Informagie nr.3 van de zevende jaargang, heb ik de tweede plaats behaald van de junioren tijdens het goochelfestival in Enschede.

Al enkele jaren zit ik op de goochelvereniging Passe-Passe in Hoogeveen, waar ik het erg naar mijn zin heb. Het is er altijd erg gezellig en we hebben erg veel lol. Bovendat heb ik daar behoorlijk wat geleerd. We leren er niet alleen van de begeleiding, maar ook de junioren leren veel van elkaar.

Onze leermeesters zijn: Dhr. R. Maatjes, Dhr. W. Eting, Dhr. R.J. Herder en Dhr. A. Brouwer. Altijd was ik met het goochelen bezig, waar mijn ouders soms dan ook stapelgek van werden. Vaak werd er dan ook tegen mij gezegd dat ik mij met nuttiger dingen moest bezighouden en deze onzin aan de kant moest zetten. Maar ik zette maar door, totdat ik de heer Roel Maatjes (Romaini) uit Stadskanaal ontmoette. Hij heeft mij een heel eind op weg geholpen. Ook mijn ouders staan nu voor honderd procent achter mij. Als ik niet zoveel hulp en steun van deze mensen had gehad, dan was ik nooit zover gekomen.

Ik hoop dat ik nog heel wat jaren hiermee door kan gaan en dat ik er nog een heleboel bij leer. Ik zou zeggen, maak er nog een leuke dag van, want deze dag komt niet weer.

Veel magische groeten van Raymon (12 jaar).


Dit artikel is gepubliceerd op donderdag 13 februari 2014 om 18.06 uur en komt uit de Informagie (jaargang 7, nummer 4, maart/april 1996), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van eindredacteur Bert Speelman geplaatst op deze website.

Gratis advies bij het zoeken naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand oktober.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder