Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | V.O.C. op Valentijnsdag

V.O.C. op Valentijnsdag

Door de Broederschap van Goochelaars Okito wordt hard gewerkt om van de komende V.O.C.-dag, die in het teken staat van vriendschap, een feestelijke en magische dag te maken. Daarom is ook gekozen voor 14 februari, Valentijnsdag, en iedereen is van harte welkom! De toegangsprijs is zo laag mogelijk gehouden, f 30,- voor volwassenen en f 15,- voor kinderen t/m 12 jaar.

Bij binnenkomst in de gezellige accommodatie van party- en vergadercentrum Den Boogaard in Moergestel, ontvangt u naast een programmaboekje en bonnen voor de lunch (die bij de prijs is inbegrepen) óók nog enkele leuke congresbescheiden. De zaal gaat om 9.00 uur open en het programma begint om 10.00 uur.

De deelnemers aan dit V(riendschappelijk) O(nderling) C(oncours) - leden van de zeven aangesloten verenigingen uit Nederland en België - strijden om de beschikbare prijzen in de categoriën junioren, toneel en close-up onder het toeziend oog van een zevental juryleden. De wisselbeker is voor de vereniging die met zijn deelnemers de meeste punten weet te behalen. Momenteel is deze bokaal in het bezit van de Vlaamse Goochelaars van België.

Voor de concoursdeelnemers is dit tevens een goede gelegenheid om hun act uit te testen als voorbereiding op het komende Nationale Kampioenschap in Zwolle.

Het close-up concours wordt, mede gezien de goede ervaring van vorig jaar, verdeeld over kleinere zaaltjes, zodat iedere toeschouwer dit gebeuren van zeer nabij kan volgen.

Behalve het concours worden u gastoptredens aangeboden. Diverse dealers uit Nederland en België zullen hun attributen in een aparte zaal uitstallen en demonstreren. De prijsuitreiking zal om ongeveer half zes plaatsvinden. U ziet het, er wordt u heel wat geboden op de V.O.C.-dag 1993 in Moergestel.

Betalingsmogelijkheden:
- bij aankomst aan de zaal;
- door storting, onder vermelding van V.O.C. '93. Betalingen via bank of giro dienen vóór 1 februari te geschieden.

Wij hopen u te zien op zondag 14 februari.

Paul Barneveld


Dit artikel is gepubliceerd op dinsdag 29 december 2015 om 00.29 uur en komt uit de Informagie (jaargang 4, nummer 3, januari/februari 1993), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Gratis advies bij het zoeken naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand januari.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder