Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Van de voorzitter (5/4)

Van de voorzitter (5/4)

Zoals wellicht al bekend is, zal ik op de aanstaande voorjaarsvergadering van 26 maart mijn voorzittershamer neerleggen. Na 10 jaar zitting te hebben gehad in het Dagelijks Bestuur, waarvan bijna vier jaar als voorzitter, geloof ik dat het tijd wordt voor een opvolger.

Regelmatige bestuurswisselingen zijn niet alleen democratisch en in de statuten vastgelegd, ze zijn ook goed voor de vereniging. Nieuwe mensen brengen nieuwe ideeën en nieuw élan mee - en dat kan nooit kwaad. De wereld van kunst en entertainment is in beweging en willen wij met de goochelkunst niet achterblijven, dan zullen van het nieuwe bestuur initiatieven moeten komen om Nederland weer aan de internationale top te brengen.

Het laatste evenement dat daartoe onder mijn voorzitterschap een poging doet, is de coachingdag op zaterdag 19 maart in het clubgebouw van de N.B.G., Werfstraat 35 in Haarlem. Het is al vaker gezegd, en vooral na concoursen, dat een nummer met een beetje coaching veel beter had kunnen zijn. Wij weten hoe belangrijk coaching is, en ik ben blij dat wij u na de eerste succesvolle dag een herhaling kunnen bieden. Speciaal goochelaars die aan het concours in Rotterdam meedoen, raad ik aan om deze kans niet te laten voorbijgaan. Voor deelname moet u zich wel even aanmelden bij N.M.U. secretaris Wim Bos.

Met deze laatste rubriek van mijn hand in Informagie wil ik u allen hartelijk danken voor het vertrouwen en de medewerking die ik heb mogen genieten. Ik hoop dat mijn opvolger op dezelfde prettige samenwerking kan rekenen. Ik wens het nieuwe bestuur van harte veel succes.

Tonny van Dommelen,
voorzitter Nederlandse Magische Unie


Dit artikel is gepubliceerd op dinsdag 2 juni 2015 om 08.17 uur en komt uit de Informagie (jaargang 5, nummer 4, maart/april 1994), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand maart.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder