Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Van de voorzitter (4/5)

Van de voorzitter (4/5)

Op 27 maart j.l. vond in Utrecht de jaarlijkse voorjaarsvergadering plaats van het Algemeen Bestuur van de N.M.U.

Elders in dit nummer vindt u hiervan een uitgebreid verslag. Het viel mij op dat er zo veel werd gereageerd op het agendapunt "jurering en concoursrichtlijnen". Blijkbaar vinden leden dit belangrijk. Ik hoop dat de verenigingen zullen blijven reageren, óók op andere agendapunten.

Duidelijk vond ik de opmerking van de heer M.J. Bruigom, dat de verenigingen zèlf verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de kandidaat-juryleden. Op 5 juni a.s. wordt in Rotterdam een extra vergadering gehouden over dit onderwerp. Ik hoop dat er dan tijd zal zijn om eveneens andere zaken van belang door te spreken.

Uit Japan ontvingen wij nieuwsbrief nummer 1 over het FISM-congres. Ik verzoek eventuele belangstellenden voor een bezoek aan dit congres zich bij mij te melden.

De aanmeldingen voor het Nationaal Congres in Zwolle op 10, 11 en 12 september a.s., komen nu regelmatig binnen. Diegene die geen aanmeldingsformulier heeft gehad, kan zich melden bij het congresbureau. Daar wordt hard gewerkt om het u in september naar de zin te maken.

Zoals reeds in de vorige uitgave van dit blad werd aangekondigd, wil het Dagelijks Bestuur een bezoek brengen aan uw vereniging. Een drietal bezoeken staat reeds op het programma. De bedoeling is dat hierover een verslag komt in Informagie en dat de leden van die verenigingen een aantal goocheleffecten zullen beschrijven bij het verslag. Het Dagelijks Bestuur zal niet alleen praten, maar ook goochelen.

Tonny van Dommelen
voorzitter Nederlandse Magische Unie


Dit artikel is gepubliceerd op maandag 25 januari 2016 om 14.21 uur en komt uit de Informagie (jaargang 4, nummer 5, mei/juni 1993), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand maart.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder