Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Van de voorzitter (4/4)

Van de voorzitter (4/4)

In de eerste plaats dank ik u allen voor de vele nieuwjaarskaarten die ik van u heb ontvangen. Ik heb geprobeerd ze allemaal te beantwoorden, maar misschien is er een enkele doorheengeglipt... mijn excuses.

Tot mijn spijt was ik niet in staat om naar het succesvolle Nieuwjaarstreffen van de Magische Kring Centraal Nederland te komen. Hartelijk dank voor uw belangstelling, het gaat al weer beter.

In december ben ik in Zwolle geweest om het Odeon te bezoeken, waar in september ons Nationale Congres zal plaatsvinden. Zonder overdrijving: dit is de beste locatie sinds jaren, vooral de ruimte voor het toneelconcours is ideaal.

Het is een klein theater met een goed uitgerust toneel. Het moet een genot zijn om daar uw act te tonen en ik weet zeker, dat elk nummer er optimaal tot zijn recht zal komen. Voor het close-up concours geldt hetzelfde: iedere toeschouwer zal duidelijk elke beweging van de goochelaar kunnen volgen. Het goed verzorgde congresformulier is al klaar en zal u binnenkort worden toegezonden. Kortom, ons congres in Zwolle ziet er veelbelovend uit.

Het Dagelijks Bestuur van de N.M.U. heeft besloten om in de loop van de komende maanden een bezoek te brengen aan de verenigingen. Wij vragen de verenigingsbesturen om ten aanzien van hun clubprogramma's daarmee rekening te willen houden.

Graag willen wij onze gelukwensen overbrengen aan de Vereniging van amateurgoochelaars Passe Passe, die op 23 januari 50 jaar bestond. aan De Zwarte Muze, die op 17 januari 35 jaar geleden werd opgericht en aan Mysterium, dat op 25 januari zijn 10-jarig bestaan vierde.

Tonny van Dommelen
voorzitter Nederlandse Magische Unie


Dit artikel is gepubliceerd op maandag 4 januari 2016 om 10.22 uur en komt uit de Informagie (jaargang 4, nummer 4, maart/april 1993), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Goochelaar boeken? Goochelaar huren? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand november.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder