Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Sander in Enschede

Sander in Enschede

's Morgens om zes uur ging ik van huis om om ongeveer acht uur in Enschede te zijn. Daar aangekomen bleek dat Danny, die ook lid van de NBG is, er al was. Samen deelden we een kleedkamer achter het toneel. Geprepareerd en wel zaten we om kwart voor tien klaar. Zo af en toe vingen we wat op van de openingstoespraak van de burgemeester van Enschede. In de coulissen wachtten we onze beurt af. Danny moest als tweede op en ik daarna, als derde. Na afloop van mijn act hebben wij alles afgebouwd en ons omgekleed. Door het napraten in de kleedkamer ging het niet zo snel, maar gelukkig was ik nog precies op tijd voor de lezing van Carl Cloutier, want die had ik voor geen goud willen missen. 's Middags heb ik na het goochelen voor kinderen een tijd rondgekeken bij de dealers.

Bij de dealers was ook de Engelsman Mark Leveridge. Door zijn presentatie bij zijn dealerstand was ik benieuwd naar zijn lezing waar ik dan ook om half vijf naar toe ging. 's Avonds ben ik net zoals iedereen naar de Magic Night geweest.

Zondagmiddag bleek dat ik derde was geworden bij de junioren. Ik zit dus thuis nog in een feeststemming de op het congres gekochte trucs te oefenen, als plotseling de telefoon gaat. Het is iemand van de radio, die op mijn verbaasde reactie uitlegt dat ik in de krant sta en dat hij diezelfde avond graag een interview met mij wil hebben. Het interview ging erg goed en veel mensen hadden me in de krant gezien.

Alles bij elkaar heb ik denk ik erg veel aan dit congres gehad.

Sander van Scheepen


Dit artikel is gepubliceerd op maandag 23 december 2013 om 09.59 uur en komt uit de Informagie (jaargang 7, nummer 2, november/december 1995), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Goochelaar boeken? Goochelaar huren? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand augustus.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder