Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Opstapweekend voor junioren

Opstapweekend voor junioren

Het Nederlandse goocheljeugdwerk zit duidelijk in de lift. Op de verenigingen worden de junioren begeleid op de weg naar het goochelaarschap, met als gevolg dat het succes van Hoogeveen enorm is en ook Diemen langzaam maar zeker naar een evenement van niveau groeit. Dit alles is van grote waarde voor de ontwikkeling van de junioren.

Het bestuur van de NMU wil graag een steentje bijdragen. Dit doen we uiteraard door bovengenoemde evenementen financieel te steunen. We hebben echter ook gedacht over manieren om inhoudelijk iets te kunnen betekenen. Hiertoe willen we een jeugdweekend organiseren, een soort juniorencongres. Voor weinig geld en heel leerzaam. De Nederlandse Magische Unie gaat dankzij de spontane medewerking van Jan Monnikendam het eerste "op stap" weekend organiseren. We gaan niet alleen met z'n allen op stap, maar voor vele jonge goochelaars zou dit wel eens een echte opstap kunnen betekenen om een nog betere goochelaar te worden.

Wat gaan we zoal doen?

Workshops: Hier leer je nieuwe routines om aan je repertoire toe te voegen. Ervaren goochelaars leren je de fijne kneepjes! Alles wordt stap voor stap doorgenomen in een kleine groep.

Presentatiediscussies: Hier leer je hoe je de geleerde routines leuk, grappig of serieus aan je publiek kunt presenteren.

Brainstormsessies: Stel je eens voor dat er drie voorwerpen liggen. Hoe kun je hiermee goochelen en wat moet je dan doen?

Jazzy Magic: De één begint, de ander gaat er mee verder en de derde maakt het af.

Vragenuurtje: Toon je favoriete truc of routine en we gaan er met z'n allen mee aan de slag. Hoe het nog beter of mooier kan worden!

De Droom: In de droom ga jij bepalen wat je nu echt zou willen en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

Favoriete goochelmomenten: Aan de hand van de video gaan we dieper door over waarom iets succesvol is of niet en hoe je dat zelf kunt leren.

Bonte Avond: Met… je eigen magische invulling!

Iedereen die een flinke opstap wil om nog beter en mooier te leren goochelen, mag deze kans niet voorbij laten gaan. Het wordt een onvergetelijk magisch weekend. Het eerste in de Nederlandse goochelgeschiedenis!

Met andere woorden… Een weekend boordevol goochelactiviteiten, begeleid door ervaren goochelaars, een studie/aantekeningenboek waarin de aangeboden leerstof nog eens vermeld staat, uitgebreid met je eigen aantekeningen die je dit weekend maakt. De goochelmaterialen die nodig zijn voor de workshops. Twee overnachtingen, twee maal ontbijt, twee maal lunch en een diner, kortom volledig verzorgd!

En dit alles voor slechts f 85,- voor iedereen van 12 t/m 18 jaar. Ben je19 t/m 25 jaar, dan betaal je f 125,-. Mochten er plaatsen over zijn, dan kunnen belangstellenden zich aanmelden voor f 165,-. Wie het eerst komt, die maalt het eerst en vol is vol! Aarzel dus niet en vraag een inschrijfformulier aan. We hebben een prachtige met de trein goed bereikbare locatie gevonden aan de rand van het Lunterse bos, dichtbij de Hoge Veluwe: Kampeerboerderij "De Wildwal", Galgenbergweg 3, Lunteren, tel: 0318 482395.

Het programma begint vrijdagavond 5 november om 20.00 uur. Zondag 7 november om 17.00 uur is het afgelopen.


Dit artikel is gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2013 om 02.02 uur en komt uit de Informagie (jaargang 10, nummer 3, mei/juni 1999), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Goochelaar boeken? Goochelaar huren? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand mei.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder