Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Open brief aan Hans Klok

Open brief aan Hans Klok

Beste Hans,

Naar aanleiding van jouw ingezonden brief in Informagie 5e jaargang nr. 5 bericht ik je het volgende.

Bij het lezen van bovengenoemde brief steeg het rood van valse schaamte mij naar de kaken. Uiteraard niet door de brief die jij hebt geschreven, maar naar aanleiding van het waarom. De acties ondernomen door een aantal leden van de Selected Magicians baarden mij grote zorgen en waren voor mij aanleiding e.e.a. op de clubavond van de Goochel- en Ontspanningsvereniging Amsterdam als bespreekpunt op de agenda te zetten. Na de brief uitvoerig besproken te hebben (ik zal je alle commotie besparen), stelden de leden zich unaniem op achter jouw persoon en zij veroordeelden deze manier van handelen. Wat mij bijzonder heeft getroffen, is het feit dat de leden van onze vereniging juist hun waardering en zelfs een grote mate van bewondering uitspraken m.b.t. hetgeen jij allemaal hebt bereikt.

Hans, voor de leden van onze vereniging ben jij op jouw gebied momenteel één van de grootsten en wij hopen dat dit tot in lengte van jaren voort zal blijven duren, zodat wij nog lang van jouw optredens mogen genieten. Wij gunnen jou al het succes van de wereld! Je hebt er hard, maar dan ook heel hard voor gewerkt.

Een aantal leden binnen de Selected Magicians die zich tegen jou hebben gekeerd, verdienen inderdaad de titel 'Selected'. Zij onderscheiden zich van de rest van goochelend Nederland: helaas niet in positieve, maar in zeer negatieve zin.

Tot slot wens ik jou namens alle leden van de Goochel- en Ontspanningsvereniging Amsterdam nog veel, heel veel successen toe.

Eddy Smit
secretaris G.O.A.


Dit artikel is gepubliceerd op donderdag 5 juni 2014 om 08.17 uur en komt uit de Informagie (jaargang 6, nummer 1, september/oktober 1994), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Gratis advies bij het zoeken naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand april.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder