Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Nieuwjaarstreffen 1999

Nieuwjaarstreffen 1999

Op zondag 10 januari 1999 wordt door de Magische Kring Centraal Nederland opnieuw volgens goede traditie een Nieuwjaarstreffen georganiseerd. Net als alle voorgaande keren dat dit evenement werd gehouden, zal goochelen ruim aan bod komen.

Op het programma staan o.a. toneeloptredens en lezingen, er wordt weer een vlooienmarkt gehouden en ook zal er een aantal dealers met hun nieuwste aanbiedingen aanwezig zijn. In het ochtendprogramma zullen o.a. Raymond de Jonge en Avesta te zien zijn.

Verder zullen over één specifiek onderwerp, nl. kindergoochelen, drie lezingen gegeven worden, elk met een eigen benadering en dus met elkaar contrasterend: Marlies Greve, Thoraldo en Louis Baerts zullen dit onderdeel voor hun rekening nemen. Bovendien is onze Belgische collega Jean-Paul Mertens bereid gevonden een interessante lezing over close-up goochelen te verzorgen.

Evenals de vorige maal is weer een vereniging te gast die het toneelgala 's middags voor haar rekening zal nemen. Deze keer is dat de Goochelclub Rotterdam, die daarmee de opmaat zal vormen voor het Nationale Congres in het voorjaar! Ongetwijfeld zullen de leden van GC Rotterdam borg staan voor een passende afsluiting in stijl van deze goocheldag.

Uiteraard kunt u ook gezellig weer eens bijpraten met goede bekenden uit de goochelwereld, want wie komt er tenslotte niet op deze dag? En voor de gokkers onder u valt er weer een kans te wagen in onze traditionele loterij. Daarnaast is er genoeg wandelgangengelegenheid om uw meest recente of andere favoriete truc aan belangstellenden te vertonen en om die van anderen te aanschouwen. Neemt u dus wat mee en laat u zich ook niet onbetuigd!

Wij hopen u in grote getale te zien op ons Nieuwjaarstreffen, zondag 10 januari 1999, in Cultureel Centrum 't Zand, Harmonieplein 4 te Maarssen.
Aanvang: 10.00 uur (einde ca. 17.00 uur).
Entreeprijs: f 30,- (jeugd tot 18 jaar f 15,-).

Magische Kring Centraal Nederland


Dit artikel is gepubliceerd op woensdag 9 januari 2013 om 19.45 uur en komt uit de Informagie (jaargang 10, nummer 1, januari/februari 1999), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Gratis advies bij het zoeken naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand juli.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder