Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Nieuwjaarstreffen 1993

Nieuwjaarstreffen 1993

Na het enkele jaren te hebben overgeslagen, organiseert de Magische Kring Centraal Nederland op 17 januari 1993 weer een Nieuwjaarstreffen; ditmaal onder auspiciën van de Nederlandse Magische Unie. Traditiegetrouw heeft het treffen een sociaal karakter. In een gezellige sfeer ontmoeten we elkaar en kunnen nieuwjaarswensen, verhalen en ervaringen uitgewisseld worden. Het geheel wordt omlijst door verschillende aantrekkelijke activiteiten. Er is een vlooienmarkt waar u, door een tafel te huren, uw in onbruik geraakte, tweede- of derde- (of meer) hands goocheltrucs en -boeken aan de man kunt brengen. Verder zal een aantal dealers acte de présence geven.

Lezingen

Een ander boeiend gedeelte van het programma zijn de lezingen/workshops. Er worden in een parallelprogramma drie lezingen/workshops gehouden, elk drie maal zodat iedereen de kans heeft ze allemaal te zoeken. Tony Chen zal een workshop over "sleeving" houden (doe dus vooral een colbert aan en neem een munt mee). Rob Ziekman geeft op geheel eigen wijze een lezing over kindergoochelen en conférence, en Co Voerman zal ons onderhouden over algemeen goochelen.

Open podium

Iedereen die er zin in heeft, kan zijn of haar favoriete effecten vertonen op het "open podium". Ook een prima plek om uw nieuwe salon- of close-up effecten uit te proberen. Vergeet daarom niet het nodige materiaal mee te brengen, want: zien goochelen, doet goochelen!

Toneelacts

De dag wordt afgesloten met een uur lang afwisselende podiumacts waarbij de jeugd niet vergeten zal worden. De onderhandelingen hiervoor zijn nog in volle gang, maar duidelijk is al wel, dat de benaderde artiesten elk op hun eigen wijze hun liefde voor het vak uitdrukken en samen borg staan voor een onderhoudend uur. Onder de artiesten die hun medewerking reeds toegezegd hebben, bevinden zich de nationaal jeugdkampioen Roëll, Peter Presti en Marconick. Reinier Sijpkens zal voor een levendig muzikaal intermezzo zorgen.

Tijd en plaats

Het Nieuwjaarstreffen zal op 17 januari 1993 gehouden worden in Cultureel Centrum 't Zand in Maarssen, Harmonieplein 4. Aanvang 10.30 uur, afsluiting 17 uur. De zaal is vanaf 10 uur open.

Toegangsprijs en nadere inlichtingen

De toegang voor volwassenen bedraagt f 25,- en voor de jeugd onder de 17 jaar f 15,-. Neem voor informatie over deelname aan de vlooienmarkt en voor overige inlichtingen contact op met Jan Over, penningsmeester van de M.K.C.N.


Dit artikel is gepubliceerd op woensdag 16 december 2015 om 12.48 uur en komt uit de Informagie (jaargang 4, nummer 3, januari/februari 1993), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Goochelaar boeken? Goochelaar huren? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand mei.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder