Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Mike Close komt, u toch ook?

Mike Close komt, u toch ook?

Congrescomité bedankt de vroege aanmelders.

Ieder creatief proces heeft een frustratiefase. Je barst van de ideeën, je inventariseert en loopt dan tijden rond zonder zichtbaar resultaat. Griep, elfstedenkoorts, feestdagen, overvolle agenda's versterkten het frustrerende gevoel bij ons. Uiteindelijk hebben we half januari de zaken op een rijtje gezet, uitgebreid met het congresburo gesproken, onvermijdelijke keuzes gemaakt en zijn we vol motivatie de laatste maanden ingegaan. Wat ons een extra impuls gaf, was de honderdste aanmelding in januari. Wij schatten dat als u dit leest al honderdvijftig congressisten ingeschreven zijn. Een groot dankjewel voor deze vroege aanmelders, want daarom durfden we het aan om nog wat extra wensen in te vullen.

Wat dacht u van de Amerikaan Mike Close. Een close-upper, die bij de echte freaks het hart sneller doet slaan. Bekend zijn z'n sublieme workersseries. Daarnaast is hij een gewaardeerde medewerker van Magic, het goochelmagazine van de wereld. Een andere verrassing is Lady Fluke. Over haar werden we getipt door 'good old' Werner Hornung. Zij past perfect in ons congresthema 'Goochelen is theater'. Haar mysterieuze manipulatienummer is origineel vanwege de betoverende presentatie. Zij is te zien zowel in de gala als de matinee. Naast onze bekende Nederlandse dealers, komen natuurlijk ook verscheidene buitenlandse magische verkopers, waaronder Alexander de Cova en Mephisto-huis. Op de dealermarkt maken wij een klein podium voor centrale demonstraties.

Workshops

Ook geboekt is Niek Boes. Geen goochelaar maar wel een must om te zien. Deze veelzijdige theatermaker is een internationale topper en zal u ongetwijfeld inspireren. Van Rama Polderman vernamen we dat Junior Shankar speciaal een lecture heeft samengesteld met elf sublieme effecten. Last but not least hebben we goudenspeld-bezitter Tommy Wonder gevraagd voor een workshop over het onderwerp afleiding. Daarbij heeft hij aangeboden om voor de galashow nog éénmaal zijn succesvolle toneelnummer uit de kast te halen. Een aanbod dat wij met genoegen accepteren. Het houden van workshops begint trouwens steeds meer een gewild onderdeel van congressen te worden. Dus ook bij ons. Echte liefhebbers kunnen zich tegen betaling inschrijven voor een privéles bij Tommy Wonder, Michael Ammar en Mike Close. Exclusief in groepjes van twaalf liefhebbers.

Gezelligheid troef

Met al die toppers is het wel 'houwen en keren' met onze programmering. Immers, een uitgangspunt van onze congresopzet is 'gezelligheid troef'. Dus moet je ruimte creëren voor ontmoetingen, het bezoeken van de dealermarkt, eten en drinken, of gewoon even helemaal niks. Laat ons nog even nadenken over de ideale programmering. In april vertellen we hier meer over. Kunt u niet wachten, bel dan gerust met Ciska Lamminga van ons congresburo. Schrijven mag ook. We rekenen op u!

Vragen

Is er voldoende parkeerruimte?
Jazeker, dag en nacht bewaakt en nog gratis ook. We hebben de beschikking over de parkeergarage van de Aegon op vijf minuten lopen van Stadsschouwburg De Harmonie. Een geweldig sponsorgebaar van deze verzekeringsmaatschappij.

Loopt het met de sponsoring?
Jazeker, tot nu toe is fl 30.000,= binnen. Een deel daarvan moet ook besteed worden aan publieksactiviteiten in het kader van Leeuwarden Promotie. Onder de gulle gevers bevinden zich PTT Telecom, Deloitte en Touche, Friesland Offset en het Anjerfonds.

Hoe maak ik het geld over?
Het congresbureau is een onderdeel van de Stichting Christelijk Hoger Onderwijs Nrd. Nederland. Vandaar dat u uw betaling richt aan: S.C.H.O.N.N. Leeuwarden, onder vermelding van: congresnummer 24562.


Dit artikel is gepubliceerd op vrijdag 31 januari 2014 om 12.11 uur en komt uit de Informagie (jaargang 7, nummer 4, maart/april 1996), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand september.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder