Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Magic Festival Kijkduin

Magic Festival Kijkduin

De Stichting Promotie Den Haag organiseerde i.s.m. Eric Eswin Evenementen voor de 5e achtereenvolgende keer een Magisch Festival. Het festival vond plaats in het weekend van 17 en 18 september j.l.

De weergoden waren de magiërs op zondag zeer gunstig gezind, wat direct tot uitdrukking kwam in het aantal bezoekers. Duizenden, volwassenen en kinderen, kwamen die zondag naar Kijkduin voor dit spektakel, in tegenstelling tot zaterdag, toen de regen echt met bakken tegelijk uit de lucht kwam vallen. Enkele leden van de Goochelclub Rotterdam gaven kinder- en close-up-voorstellingen. Leden van de N.B.G. lieten de bezoekers van de diverse restaurants en de winkelpassage genieten van hun magisch kunnen.

Kinderen in het bezit van een goocheldoos konden aan een workshop deelnemen. Ferry Gerarts stond geweldige close-ups te vertonen en Berry Merlin werd af en toe door de kinderen onder de voet gelopen. Tevens gaf Berry nog twee kindervoorstellingen in de muziektent. Ray Graham, een ras-artiest, was op de boulevard aanwezig en dwong bij de bezoekers respect af voor zijn optreden. Op beide dagen heeft Filmnet K-TV, in het kader van de vrije nieuwsgaring, diverse flitsen van de magiërs opgenomen. De firma Monnikendam was aanwezig om eenvoudige trucs te verkopen aan de goochelaars in spé.

Het festival werd zondagmiddag afgesloten met een optreden in de muziektent van vier N.B.G.-junioren, t.w. Johan de Nie, Nick Pilgram en het duo Winfried en Angelique.

Het totale beeld: een goede promotie van de goochelkunst en een groots spektakel waar de Stichting Promotie Den Haag en Eric Eswin Evenementen eer mee hebben ingelegd.

Bert Visscher


Dit artikel is gepubliceerd op dinsdag 24 juni 2014 om 09.58 uur en komt uit de Informagie (jaargang 6, nummer 2, november/december 1994), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Gratis advies bij het zoeken naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand april.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder