Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Juniorenconcours in Hoogeveen

Juniorenconcours in Hoogeveen

Het juniorenconcours in Hoogeveen op zondag 3 maart 1991 kon wel eens de springplank zijn voor een nieuwe Nederlandse wereldkampioen. Dit is veel gezegd? En waarom? Het is in ieder geval best de moeite waard om dat uit te proberen in misschien wel het leukste theater van Nederland, De Tamboer. Buiten de Nederlandse juniorenwedstrijden, op de Kali-dagen, NMU-congressen en VOC-dagen, heeft dit Hoogeveense concours een belangrijke plaats veroverd. Het biedt aan jonge goochelaars tot en met de leeftijd van 17 jaar met een goochelact van maximaal 12 minuten een kans deze uit te testen. Dit gebeurt voor een deskundige vakjury en het Hoogeveense publiek, waaruit een gekozen lekenjury is gekozen met oog op een publieksprijs.

Dus: Nederlandse goochelverenigingen met juniorenbegeleiding, laat uw jongeren eens komen!

Inschrijvingen voor dit concours worden graag zo snel mogelijk ontvangen door:
A. Brouwer, Hoogeveen of J.A. Voerman, Haarlem.

Wacht niet te lang met je aanmelding, want het aantal concoursdeelnemers(-sters) is beperkt. Wie het eerste komt heeft de meeste kans op plaatsing. Om deze jonge mensen te zien optreden is een feest. Dus goochelend Nederland, ook u bent welkom.

Toegangsprijs f 7.50, kinderen t/m 12 jaar f 5.00 Het concours start om 14.30 uur. Hoogeveen biedt deze dag veel interessante dingen voor de toekomst van onze goochelwereld. Dat vindt u toch ook belangrijk?

Co Voerman


Dit artikel is gepubliceerd op maandag 24 oktober 2016 om 08.39 uur en komt uit de Informagie (jaargang 2, nummer 4, februari/maart 1991), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Gratis advies bij het zoeken naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand april.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder