Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Junioren Concours Hoogeveen

Junioren Concours Hoogeveen

Op een aparte bladzijde voor of van de goochelende jeugd van Nederland hoort 'n bericht van de Junioren met een nummer. Een act heet dat. Dat zouden we graag willen zien. Van een heleboel, want dan nodigen we ouders - je vrienden(dinnen) en alle goochelaars van Nederland uit. Dat kan 'n reuzefeest worden en feesten daar houden we van. Vooral wanneer er dan nog gegoocheld wordt. Weet je wat ... we maken er een wedstrijd van. Lekker spannend. Nu nog een mooi gebouw met 'n echte toneelzaal, met licht natuurlijk. Veel licht, dan kan je lekker veel zien. Nou ja, niet alles. Er moet wat verborgen blijven. Nou ...lijkt 't wat? Wanneer jullie er maar zin in hebben, dan hebben wij het zeker en gaan alvast 'n zaaltje huren. Nee, we doen het groot, we nemen een heel theater en een heel mooi is "de Tamboer". In Hoogeveen en dat is niks ver, want het ligt bijna in het hart van Nederland. Dan hoeven de verwegwoners niet zo lang te reizen. Nederland is niet zo groot. Zo dat is geregeld, o nee,we moeten nog 'n datum vaststellen dat de Tamboer ons er in laat. Zondag 16 MAART 1997. Dat is nog ver weg? Maar je moet nog oefenen en wij moeten ook nog het één en ander doen. Je kunt wel alvast melden dat je mee doet, dan hoef je geen entree te betalen. Nou we gaan alvast bij de telefoon zitten. Voor de 2e jeugd is er in de ochtenduren een RUIL & ROMMELMARKT, 'n geweldige programmastunt. Vorig jaar iets nieuws en meteen een "Topper"!

Co Voerman


Dit artikel is gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2013 om 07.50 uur en komt uit de Informagie (jaargang 8, nummer 2, november/december 1996), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Gratis advies bij het zoeken naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand juli.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder