Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Hoofdredacteur/vormgever

Hoofdredacteur/vormgever

Gezocht voor Informagie met ingang van de 7e jaargang

Na ruim zes jaar geleden het concept en de naam van Informagie te hebben bedacht, heeft Hubrecht Duijker ook het hoofdredacteurschap vervuld en de vormgeving verzorgd. Omdat zijn gewone werk steeds meer tijd vraagt, is hij genoodzaakt om na de zesde jaargang zijn functie neer te leggen - en zoekt de N.M.U. een opvolger.

Taakomschrijving

- Inhoudsbepaling van het blad, totale coördinatie, zorgen voor voldoende kopij van adequaat niveau.
- Het zelf verslaan van evenementen. Het vergaren van beeldmateriaal en, waar nodig, zelf fotograferen.
- Het redigeren van alle ingezonden teksten.
- Het geven van zetaanwijzingen voor alle kopij.
- Na ontvangst van de proeven het corrigeren daarvan, samen met de andere redacteuren.
- Het maken van een ruwe plaklayout waarop ook fotoformaten e.d. worden aangegeven.
- Het nalopen - vaak bij de drukker - van de opgemaakte proef, o.a. om te controleren of de correcties juist werden uitgevoerd.

Honorering

Binnen de N.M.U.-begroting is geen ruimte voor enig honorarium. Meewerken aan Informagie is voor alle betrokkenen vrijwilligerswerk. De huidige hoofdredacteur heeft soms alleen compensatie gekregen t.a.v. van de entree voor evenementen die moesten worden verslagen (en voorts geen beroep gedaan op de N.M.U. voor portokosten, telefoon en faxkosten, fotokopieën, autokosten en kosten voor films, ontwikkelen en foto-afdrukken).

Team mogelijk

Tot nu toe werden de functies van hoofdredacteur en vormgever door een en dezelfde persoon vervuld, maar dat zou ook door een team kunnen geschieden. Dus wie interesse heeft voor één van beide functies, kan eveneens reageren - graag zelfs.

Inwerken

Hubrecht Duijker heeft zich bereid verklaard om zijn opvolger(s) terdege in te werken.

Reacties

Wees zo vriendelijk om te schrijven naar of bellen met N.M.U.-secretaris Wim Bos. Voor informatie kunt u ook terecht bij Hubrecht Duijker.


Dit artikel is gepubliceerd op woensdag 11 februari 2015 om 08.55 uur en komt uit de Informagie (jaargang 6, nummer 5, mei/juni 1995), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand maart.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder