Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Het congres roept

Het congres roept

Eind juli hadden zich 170 mensen ingeschreven voor het komend nationaal goochelcongres in Zwolle. Dit vindt plaats op 10, 11 en 12 september a.s. Ongeveer 25 procent van de inschrijvingen komt uit het buitenland en nog eens 20 procent van niet-N.M.U.-leden.

Hebben de N.M.U.-leden meer tijd nodig om te beslissen - of meer aansporing? Hoe dan ook, op dit hoogtepunt van het goocheljaar mogen goochelaars die hun kunst een warm hart toedragen eigenlijk niet ontbreken. Want er wordt véél gegoocheld, zowel op de gala's als bij de concoursonderdelen, terwijl ook de nodige lezingen zullen worden gegeven door gerenommeerde binnen- en buitenlandse goochelaars, waaronder de fameuze kaartenkunstenaar Lennart Green. Een overzicht van reeds geboekte artiesten werd gegeven in het vorige nummer van Informagie.

En dan zijn er natuurlijk de dealers, de vele contacten, de gezelligheid....

Wie zich nog wil inschrijven, moet dat zo snel mogelijk doen. In het bijzonder geldt dit voor degenen die alsnog willen deelnemen aan het concours (waar jeugdige goochelaars tot nu toe de overhand hebben). Het congrescomité heeft zich overigens voorgenomen om het onderdeel table-hopping nog beter te laten verlopen dan vorig jaar in Noordwijkerhout.

Trouwens, voor de speciale wedstrijd straatgoochelen zijn ook nog enkele deelnemersplaatsen beschikbaar.

Dus kom naar Zwolle op 10, 11 en 12 september voor goochelen op hoog niveau, veel leerzame en stimulerende lezingen en volop vriendschap en gezelligheid. En schrijf vandáág nog in!


Dit artikel is gepubliceerd op donderdag 12 maart 2015 om 08.39 uur en komt uit de Informagie (jaargang 5, nummer 1, september/oktober 1993), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Gratis advies bij het zoeken naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand april.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder