Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Groepsreis Blackpool

Groepsreis Blackpool

Thijs de Jong en Peter Quintus organiseren voor Nederland een groepsreis naar het jaarlijkse congres in de Britse kustplaats Blackpool, dat op zaterdag 24 en zondag 25 februari 1996 wordt gehouden. De Blackpool Convention is het grootste jaarlijks terugkerende congres ter wereld; er komen zo'n 3000 goochelaars uit binnen- en buitenland naar toe. Het wordt in 1996 voor de 44e keer georganiseerd door de Blackpool Magicians Club in de 'Wintergardens'.

De Nederlandse bezoekers vertrekken in de opzet van Thijs en Peter op vrijdag de 23e om vijf uur in de namiddag met een veerboot van de North-Sea Ferries vanuit Rotterdam naar Hull. Er is een diner aan boord, er wordt geslapen in twee-, vier- of zespersoons hutten en de volgende morgen gaat het na een ontbijt aan boord met een touringcar naar Blackpool, waar het gezelschap omstreeks half twee zal arriveren. Na het inchecken in het hotel kunnen er lezingen worden bezocht van Larry Becker, Carl Cloutier en Paul Gertner. De zestig dealers staan al klaar en 's avonds worden de British Magical Championships gehouden, waar goochelaars uitsluitend op uitnodiging aan kunnen meedoen.

Het eigenlijke congres begint op zondag om negen uur. Er zijn lezingen, een close-up gala en ’s avonds een internationale show met napraten tijdens een banket. Er kan worden uitgeslapen in het hotel, want de touringcar vertrekt om een uur weer naar Hull en dan gaat het met de boot terug naar Nederland.

Wie belangstelling voor deze goocheltrip heeft, moet even contact opnemen met Thijs de Jong. De organisatoren hebben berekend dat de reis heen en terug per boot, inclusief diners, hut en twee maal ontbijt, vervoer per touringcar, twee hotelovernachtingen en toegang tot de Blackpool Convention op zondag met gala-show en buffet, de deelnemers f 395,- moet kosten. Voor evenementen op zaterdag de 25e als lezingen en Britse kampioenschappen moet apart worden betaald, melden de organisatoren.


Dit artikel is gepubliceerd op donderdag 7 november 2013 om 08.55 uur en komt uit de Informagie (jaargang 7, nummer 2, november/december 1995), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand december.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder