Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Ger Copper weer helemaal terug tijdens 'superdag' in Noordwijkerhout

Ger Copper weer helemaal terug tijdens 'superdag' in Noordwijkerhout

We moesten op zondag 11 december tot 18.30 uur wachten om in een slecht verwarmde theaterzaal van De Leeuwenhorst het optreden van Ger Copper & Cindy te zien. Ger (met zijn voortreffelijk acterende assistente) toonde dat een routinier in staat is om de draad weer op te pakken en liet ons genieten van een temposhow met veel nieuwe vondsten. Zijn handelsmerk, de brandende kandelaars, heeft hij er gelukkig in gelaten. Verder traden op: Roëll, Double J, Magoo uit Spanje, Christian Farla & Bianca en Bob Little. Vooral de laatste blijft een doldwaze komiek die weet wat entertainment is.

Helaas kunnen we verder over deze 'superdag' niet erg enthousiast zijn. Van een gezellige Brabander als Heinz Minten hadden we meer verwacht. Een magere opening door een paar junioren van de N.B.G., die allemaal hun best deden, twee goede maar te korte workshops van resp. Coen de Laat en Robert Blake en een dealershow, waar je, na deze drie keer bezocht te hebben, echt wel wist wat er voor moois te koop was. Een en ander maakte dat de in behoorlijke getale opgekomen groep goochelvrienden zichzelf bezig moest houden.

Na een programma dat om één uur 's middags beëindigd was, duurde het erg lang voordat om half zeven de galashow begon. Overigens moet nog vermeld worden dat de aangekondigde Bob Driebeek ziek was, maar op charmante wijze werd hij vervangen door Sylvia Schuyer, die op charmante wijze de galashow presenteerde.

Heinz kondigde aan dat hij ons allen weer verwacht op zondag 10 december 1995. Wanneer jij ons belooft, Heinz, om een volledig dagprogramma te brengen, komen we zeker terug, ook al zou het iets meer moeten kosten. Dan krijgen we ten minste waar voor ons geld.

Piet A.I. Hart


Dit artikel is gepubliceerd op vrijdag 9 januari 2015 om 09.22 uur en komt uit de Informagie (jaargang 6, nummer 4, maart/april 1995), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Gratis advies bij het zoeken naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand april.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder