Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Geest uit de fles

Geest uit de fles

Het wordt weer hoog tijd om de tovenaar uit Haarlem als geest uit de fles te laten opstijgen en ons voor te lichten over het NMU-congres 1997. Dit gaat een werelds congres worden, waaraan u mee kunt werken, luister maar.

Terwijl een groot deel van ons met vakantie was, werd er hard doorgewerkt door het congrescomité, met als resultaat de verschijning van een prachtige folder. Misschien heeft u hem al gezien en ontvangen. Wanneer dit niet zo is dan moet u hem beslist aanvragen bij het congresbureau aan de Ged.Raamgracht 7 te Haarlem. Postcode 2011 WE. In deze folder wordt bijna alle informatie omtrent het congresprogramma verstrekt. Bewaar dit document zuinig. Wat u niet moet bewaren, is het bijgevoegde inschrijfformulier. Dit ziet het organisatiecomité graag ingevuld terug. 't Liefst spoedig. Dit is nu het punt waaraan u kunt meewerken om 'n grandioos werelds congres te gaan beleven. Uw ontvangen congresbijdrage, voor 1 maart 1997, bedraagt f 230.- p.p. Na genoemde datum wordt de congresprijs f 275,-.

Na uw betaling wordt u als congressist ingeschreven in volgorde van inschrijving. En u weet wie het eerste komt, heeft de beste plaats voor het laagste bedrag. Alle bedragen betreffende extra's en logies (in het luxe Hotel Zuid - tevens congresgebouw) staan vermeld op het inschrijfformulier.

Kom naar Haarlem op 23, 24 en 25 mei 1997, waar u beslist van harte welkom bent bij een werelds spektakel met de tovenaar van Haarlem. U hoort vast nog meer van hem.


Dit artikel is gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2013 om 14.56 uur en komt uit de Informagie (jaargang 8, nummer 2, november/december 1996), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Gratis advies bij het zoeken naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand april.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder