Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Festivalnieuws

Festivalnieuws

Wij weten het, u hebt al ingeschreven voor het Goochelfestival in Enschede op 2 en 3 september. Dat moet haast wel, want we hebben de laatste tijd heel veel inschrijvingen binnengekregen. Wat nu volgt is dan ook voor uw collega-goochelaar op de club. Hij was van plan om echt een week voor de tijd op te bellen dat hij toch komt, en er was ook nog iemand die gewoon naar Enschede toe gaat op 2 september. Maar als goochelaars willen we onze medemens wel graag op het verkeerde been zetten, maar teleurstellingen horen daar niet bij. Vraag daarom die vriend die nog niet ingeschreven heeft om het snel te doen. Niet alleen beginnen de kamers in het centrum behoorlijk schaars te worden, ook de stoelen voor de zaterdagavond zijn niet onbeperkt en .... vol is vol. Wie het risico neemt om zich op 2 september aan te melden, loopt het risico om het geweldige programma op zaterdagavond te moeten missen!

Vrienden, familie, supporters

We hebben veel vragen gehad van goochelaars die op zaterdagavond graag familie of supporters willen meenemen. Dat kan. Via het secretariaat kunnen 'stoelen' gekocht worden. De prijs per stoel bedraagt f 50,-. Dit geldt niet alleen voor familie, ook (zakelijke) relaties die uw nummer moeten zien, zijn welkom. Ook hier geldt weer: wacht niet te lang, op is op.

Tafelgoochelaars gezocht

Naast het forse aantal bezoekersinschrijvingen hebben we ook veel deelnemers in mogen schrijven, Gelukkig, want de wedstrijd vormt toch een van de pijlers van ons festival. Bovendien hebben we naast de geldprijzen ook nog eens een speciale bokaal voor de straatgoochelaars. Deze bokaal wordt beschikbaar gesteld door de stichting Proef-eet in Enschede.

Wel zijn we nog op zoek naar tafelgoochelaars, of table-magicians zo u wilt. Tafelgoochelaars die de lekenbezoekers (raar woord, ik weet het) op zaterdagavond een paar wonderen willen laten zien. Zoals bekend hebben we gekozen voor een groot aantal leken in de zaal. Leken die graag willen betalen om eens een kijkje in de keuken van de goochelaars te nemen. Daarom willen we graag in contact komen met tafelgoochelaars die, buiten het concours om, hun tafelgenoten willen vermaken.

Nogmaals, buiten het concours om, want daar is de inschrijfdatum inmiddels van verstreken. Oh ja, op zaterdagavond zitten goochelaars en niet-goochelaars aan dezelfde tafels, dus vergeet in ieder geval niet om een paar trucjes mee te nemen; we kunnen ons als goochelaar niet excuseren door te zeggen dat we op zo'n avond niets bij ons hebben.

Tenslotte

Heeft uw collega-goochelaar zich nog niet opgegeven, doe dit dan voor hem. Wil uw familie ook komen op zaterdag, geef ze snel op. Wilt u in Enschede wel tafelgoochelen, maar niet voor de jury, meld het. Al dit soort zaken zijn op te lossen bij ons festivalsecretariaat: Hilbert Geerling.

B.S.


Dit artikel is gepubliceerd op woensdag 25 februari 2015 om 11.01 uur en komt uit de Informagie (jaargang 6, nummer 6, juli/augustus 1995), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Goochelaar boeken? Goochelaar huren? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand november.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder