Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | De Meervaart bijna klaar

De Meervaart bijna klaar

Het gebouw staat er, het gloednieuwe congrescentrum en theater de Meervaart aan de Sloterplas in Amsterdam Osdorp. Er wordt nu nog gewerkt aan het interieur. In september van dit jaar moet het klaar zijn. Er is al een uitgebreid theaterprogramma gepubliceerd voor het komende winterseizoen dat loopt tot en met mei 2000. Op 1, 2 en 3 juni wordt er dan het nationale goochelcongres Mirakels Amsterdam gehouden. Een dag later begint het Holland Festival, een week later de Europese Kampioenschappen voetbal.

De nieuwe Meervaart heeft een moderne theaterzaal en een amfitheater dat gemaakt lijkt voor close-up goochelen. Er komen ruime foyers en uitstekende voorzieningen voor eten en drinken. Parkeergelegenheid is er volop en met openbaar vervoer is het bereikbaar met de tramlijnen 1 en 17 vanaf Centraal of vanaf het station Lelylaan dat er dichtbij ligt. Geen wonder dat we in Rotterdam veel enthousiaste reacties kregen op onze keus voor deze moderne locatie.

Theaterweekend

De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Op 1 januari verloten we een reisje naar Londen onder diegenen die zich dan hebben opgegeven voor Mirakels Amsterdam en hebben betaald (noot van de penningmeester). Reis en bezoek aan musical naar keuze voor twee personen plus overnachting. Met dank aan Carlson/Wagonlit.

Frank en Herman

We hebben een optie op de muzikant Frank Wilson genomen en de Nederlands kampioen '99 is vastgelegd. Die maakt trouwens deel uit van het comité en hij heeft beloofd een aantal bijzondere dealers aan te trekken. Meldt u aan bij Frans de Groot.

Congrescomité Mirakels Amsterdam


Dit artikel is gepubliceerd op dinsdag 18 juni 2013 om 21.12 uur en komt uit de Informagie (jaargang 10, nummer 4, juli/augustus 1999), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand maart.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder