Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | De Choq Magic Show (4/1)

De Choq Magic Show (4/1)

Na vele maanden van voorbereiding (door o.a. bouwers Klaas Klok en John Wills) is het eindelijk zover: een trotse graaf Van Zuylen van Nijevelt presenteert de première van zijn nieuwe attractie, de Choq Magic Show. Hans Klok en partner Sittah, brengen samen met acht prachtige danseressen een spectaculaire illusieshow. Het harde werken wordt beloond. De show dendert als een stoomwals over de ademloos toekijkende toeschouwers. De illusies volgen elkaar snel op; zo snel dat het publiek soms vergeet te reageren. Hans verschijnt uit het niets op een tafel. Sittah verschijnt uit vlammen in een kooi. Metamorphosis, Origami en tal van andere effecten, waaronder een nieuwe "zweving" oftewel spinning volgen elkaar. Als "rustpunt" in de show brengt Hans zijn bekende en sublieme uitvoering van de zwevende kogel. De toeschouwers zitten met open monden van verbazing.

Speciaal voor deze show van Hans en Sittah is er door de decorateurs van Duinrel een schitterend theatertje voor 1200 toeschouwers gebouwd, midden in het Duinrell-complex. Het theater heeft een knusse bühne met een goed geoutilleerde lichtinstallatie en een perfecte geluidsinstallatie. Deze materialen worden optimaal gebruikt en komen goed tot hun recht. Subtiel verweven in een van de balletten zit de reclame voor de sponsor van de show, Choq/Friesche Vlag (Did you have your Choq today?). Trendsetters Hans en Sittah laten zien dat ook in ons land het publiek nog vermaakt kan worden met goede (en nieuwe) illusies. Kwaliteit bewijst zichzelf, want ook het komende theaterseizoen zullen zij samen met André van Duin weer in de Nederlandse theaters te bewonderen zijn. Ga ook kijken en geniet van de nieuwe choq op goochelgebied: Hans Klok en Sittah.

Nanny en Wim Eertink


Dit artikel is gepubliceerd op zaterdag 31 oktober 2015 om 06.08 uur en komt uit de Informagie (jaargang 4, nummer 1, september/oktober 1992), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Gratis advies bij het zoeken naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand april.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder