Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Bericht van de Congresjoker (3/3)

Bericht van de Congresjoker (3/3)

Ziet u mij zitten? Wat een leuke schouwburg, daar in Haarlem. Ideaal voor 'n goochelgala. Ik heb meteen bij een bezoek aldaar een 'vorstelijke' plaats gereserveerd, een Congresjoker waardig.

Daar kunt u dus niet meer gaan zitten, maar... er zijn nog veel plaatsen over, op zaterdagavond 13 juni 1992! Ik heb trouwens aan die lui van het congrescomité gevraagd hoe ze denken om deze nostalgische maar o zo gezellige zaal vol te krijgen. "Geen probleem, Joker" was hun antwoord. "We hebben de beste regisseur met de grootste artistieke kennis, onze vriend Richard Ross, gevraagd een galaprogramma samen te stellen. Een galavoorstelling met artiesten van wereldklasse, die het woord 'vorstelijk' als titel dragen." Aan dit programma wordt hard gewerkt, zodat ik niet langer wilde storen. Binnenkort ga ik weer informeren.

Vanuit de Haarlemse schouwburg bezocht ik de NMU-vergadering om te informeren naar de toegangsprijs voor het NMU-congres 1992. Daar ben ik van geschrokken zeg. Deze wordt slechts f 160,-.

Dat kan toch niet waar zijn. Hoe denken jullie daarvan een driedaags congres te bouwen?

"Wij", sprak het congrescomité, "geloven dat de Nederlandse en bevriende buitenlandse goochelaars dit congres zeker niet willen missen, en in grote getale zullen komen." Wel een waarschuwing: de f 160,- is een stuntprijs voor 'vlugge vogels' die dit bedrag voor 1 mei 1992 overmaken. Na voornoemde datum wordt de toegangsprijs f 185,-.

Kiest u voor het volledig driedaagse arrangement, met alle verzorging en gezelligheid die dit biedt, dan is daarvan de prijs: f 275,- + f 160,- = f 435,- per persoon.

Maar... denk aan 1 mei 1992.

Zo, u bent nu de eerste die dit allemaal weet. Kan belangrijk zijn. Natuurlijk komen er inschrijfformulieren. Nog een maandje, denk ik.

Nu snel allemaal prettige feestdagen gewenst, waarin u zich alvast mentaal kunt voorbereiden op ons congres. Tot volgend jaar met méér congresnieuws van uw

Congresjoker.


Dit artikel is gepubliceerd op dinsdag 3 mei 2016 om 08.48 uur en komt uit de Informagie (jaargang 3, nummer 3, januari/februari 1992), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Goochelaar boeken? Goochelaar huren? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand mei.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder