Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelen | Uit de oude goocheldoos | Aenigma en Tonny van Rhee in 't Zand

Aenigma en Tonny van Rhee in 't Zand

Op zondag 12 januari 1997 wordt door de Magische Kring Centraal Nederland opnieuw een "Nieuwjaarstreffen" georganiseerd. Net als alle andere keren dat dit evenement werd gehouden zal er ook nu weer ruim aandacht aan goochelen worden besteed.

Zo is er gezorgd voor een aantrekkelijk programma, wordt er een vlooienmarkt gehouden en zal er weer een aantal dealers acte de presénce geven. 's Ochtends zal een van de optredende Magini zijn, gevolgd door Willem van der Veer. Ook de MKCN-Ieden zullen zich niet onbetuigd laten. Bovendien zijn zowel Aenigma als Tonny van Rhee bereid gevonden een interessante lezing te verzorgen.

Nieuw en bijzonder is dat de goochelvereniging De Zwarte Muze ditmaal het hele toneelgala 's middags voor haar rekening zal nemen onder de noemer Zwarte Muze-kul! Gerenommeerde leden van deze vereniging, zoals Kees Schoonenberg, Eric Eswin, Ted Winkel, Dick Koornwinder, Magiër Mantra en Douwe Swierstra staan daarmee borg voor een boeiende en fraaie afsluiting van deze goocheldag. Het initiatief hiertoe is van de Zwarte Muze-leden uitgegaan. Eén van de oogmerken hierbij is dat een dergelijke samenwerking met de MKCN in de toekomst vervolgd wordt door een andere goochelvereniging onder het motto: een goed voorbeeld doet goed volgen!

Uiteraard kunt u ook gezellig weer eens bijpraten met goede bekenden uit de goochelwereld, want wie komt er tenslotte niet op deze dag?? Er zal een tentoonstelling zijn en voor de gokkers onder u valt er een kans te wagen in onze traditionele loterij. Net als de vorige maal zal vanaf 14.00 uur lekenpubliek welkom zijn. Neemt u dus ook uw favoriete truc mee om hen mee te verbazen!

Dus reserveer in Uw agenda: Nieuwjaarstreffen MKCN, zondag 12 januari 1997, in Cultureel Centrum 't Zand, Harmonieplein 4 te Maarssen. Aanvang: 10.00 uur (einde ± 17.00 uur) Entreeprijs: slechts f 25,- (jeugd tot 17 jaar f 15,-)

Voor nadere informatie en aanmeldingen voor de vlooienmarkt: J. Over.

Namens de Magische Kring Centraal Nederland

Jan Over


Dit artikel is gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2013 om 10.45 uur en komt uit de Informagie (jaargang 8, nummer 3, januari/februari 1997), het Nederlandse vakblad voor de goochelkunst. Het artikel is met toestemming van de eindredacteur geplaatst op deze website.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand december.

Dinsdag 18 april 2017, 11.31 uur
Close-up goochelen is interactie tussen twee mensen
"Close-up goochelen is voor mij interactie tussen twee mensen - en niet tussen een super wezen en een gewone sterveling." (David Williamson)...

Lees verder

Zaterdag 15 april 2017, 09.57 uur
Speelkaartenmuseum
Het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout is heropend na een tijdelijke sluiting in verband met het in gebruik nemen van een nieuw gebouw. De feestelijke opening werd verricht door burgemeester Richard Proost. De goochelkunst w...

Lees verder

Vrijdag 14 april 2017, 00.41 uur
Slechte voorstelling
"Uw nummers missen samenhang. De ene truc volgt zo maar onlogisch op de ander. Maar er zijn twee dingen waar ik wel wat in zie: uw uitdaging aan de toeschouwers om u met hun eigen boeien te binden, voor zover toeschouwers boeien bij zich hebben, en d...

Lees verder