Goochelaar

U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-500760 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl.


Home | Goochelaars | Goochelaar Hans Kazàn en illusionisten Oscar, Renzo & Mara

Goochelaar Hans Kazàn en Oscar, Renzo & Mara

Neem voor meer informatie of boekingen geheel vrijblijvend contact op.

Hans Kazàn

Hans Kazàn is een begrip als goochelaar, presentator, entertainer, dagvoorzitter, gastspreker en inspirator.

Goochelaar Hans Kazàn

Hans Kazàn werd geboren op 25 maart 1953 in Den Haag. In 1973 begon hij zijn carrière als professioneel goochelaar nadat zijn optreden tijdens de wereldkampioenschappen voor goochelaars in Parijs werd bekroond. Korte tijd daarna produceerde hij zijn eerste televisieshows in Nederland.

Hans Kazàn is een veelgevraagd goochelaar en spreker die de kracht van zijn verhaal versterkt met verbijsterende goocheltrucs. Vele internationale organisaties zoals ABN AMRO, Aegon en Philips nodigden hem uit.

Gastspreker

Hans Kazàn biedt een diversiteit aan motiverende en inspirerende presentaties.

After dinner presentatie

Hans Kazàn entertaint uw publiek met een dynamische presentatie doch met een serieuze boodschap. Hij gebruikt magische effecten om het after dinner moment tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Presentator en inspirator

Hans Kazàn is een succesvolle presentator en inspirator voor al uw seminars en events. Hij verwerkt entertaining stand-up magic in zijn presentatie waarmee hij het publiek energie geeft en positief motiveert.

Stand-up magic

Nederlands bekendste goochelaar entertaint internationale gezelschappen live on stage met zijn verbluffende, interactieve stand-up magic en een flinke dosis humor.

Kijk voor meer informatie over Hans Kazàn op http://www.hanskazan.nl/.

Oscar, Renzo & Mara (Magic Unlimited)

Oscar Kazàn, zijn broer Renzo Kazàn en diens vriendin Mara waren 20, 19 en 18 jaar jong toen zij als Magic Unlimited op het podium stonden in Caesars Palace in Las Vegas.

Illusionisten Oscar, Renzo & Mara (Magic Unlimited)

De show van Magic Unlimited werd in Amerika coast to coast uitgezonden en aansluitend traden Oscar, Renzo & Mara op in talloze theater- en televisieprogramma's in Nederland en in vele andere Europese en Aziatische landen.

Vandaag de dag presenteert Magic Unlimited wereldwijd één van de meest entertaining live magic shows! Een enorme dosis energie, prachtige muziek, romantiek, humor en verbluffende magische effecten maken deze intrigerende show tot een onvergetelijke belevenis.

Kijk voor meer informatie over Oscar, Renzo & Mara (Magic Unlimited) op http://www.magicunlimited.info/.

Op zoek naar een goochelaar met klasse? Bel 0318-500760 of 06-20285267, of stuur een e-mail naar info@goochelaars-nederland.nl.

Terugbelservice

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Telefoonnummer:*


Sociale mediaNieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de goochelwereld? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief.

E-mailadres:*


E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'
Download gratis het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 1'.

E-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2'
Download het e-book 'Leer goochelen met Michel, deel 2' voor € 4,95.

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. Wij hebben geprobeerd om alle bronnen te achterhalen. Wanneer de bronvermelding op deze website onjuist of incompleet is, dan vernemen we dat graag via dit e-mailadres.

Klik hier voor meer informatie.

De goochelaar van Goochelaars Nederland is Michel van Zeist. Via deze website boekt u hem als tafelgoochelaar, beursgoochelaar en kindergoochelaar. Bovendien verzorgt hij podiumshows, workshops goochelen en goochelshows op maat.

Goochelaar Michel treedt in heel Nederland op, dus ook in de volgende plaatsen:

Vrijdag 18 maart 2016, 11.40 uur
Binnenkort in het theater: 'Wonder School LIVE'
Wardo Wonder, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, is binnenkort te zien in de Nederlandse theaters. Het alter ego van Nick Nielsen presenteert Wonder School LIVE, een magische show voor de hele familie.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Donderdag 17 maart 2016, 10.50 uur
Goochelaar Paul Daniels (77) overleden
De Britse goochelaar Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan een ongeneeslijke vorm van kanker. Daniels werd internationaal bekend door zijn televisieprogramma The Paul Daniels Magic Show.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Woensdag 16 maart 2016, 14.15 uur
Verwacht in Carré: Hans Klok's 'House of Horror'
Komende zomer wordt Koninklijk Theater Carré in Amsterdam omgetoverd tot Hans Klok's House of Horror. De blonde magiër presenteert een nieuwe show waarin griezelige goocheltrucs en ijzingwekkende illusies centraal staan.

Lees verder | Reageer (0 reacties)

Er zijn bij ons geen activiteiten bekend voor de maand maart.

Donderdag 30 maart 2017, 00.00 uur
In memoriam: Ger Elschot (Ger Moto)
Met grote ontsteltenis en droefheid hebben wij kennis genomen van het plotseling heengaan op 26 juni 1990 van ons lid en onze vriend Ger Elschot, artiestennaam Ger Moto. Hij is 82 jaar geworden. Ger was een zeer ac...

Lees verder

Woensdag 29 maart 2017, 00.45 uur
In memoriam: Henk van den Hof
Op zaterdag 9 juni 1990 verloren wij na een ernstige ziekte ons gewaardeerd lid Henk van den Hof. Wij zullen hem missen. Magische Kring Amsterdam Tonny van Dommelen...

Lees verder

Dinsdag 28 maart 2017, 11.42 uur
In memoriam: Wim Nicolay
Ons bereikte het droevige bericht, dat Wim Nicolay, lid van de Magische Kring Zwolle, op 20 mei overleed. Hoezeer Wim van de goochelkunst hield, bewees het feit, dat hij trouw iedere maand vanuit Groningen onze Zwolse bijeenkomsten bezocht....

Lees verder